Εκθέσεις

1800x633

Η Arx Photolab, έχει διαχρονική παρουσία στις φωτογραφικές εκθέσεις, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις, αναλαμβάνοντας την εκτύπωση και την παρουσίαση όχι μόνο των φωτογραφικών έργων, αλλά και του συνοδευτικού υλικού.

Από μικρές εκδηλώσεις φωτογραφικών ομάδων, μέχρι εκθέσεις μεγάλης εμβέλειας, η Arx Photolab εγγυάται, άρτιες εκτυπώσεις σε άμεση συνεργασία με τους δημιουργούς, παραγωγή πολυάριθμων έργων τηρώντας αυστηρές προθεσμίες και χρονοδιαγράμματα.

Αναλαμβάνει επίσης την παραγωγή όλου του αναγκαίου προωθητικού υλικού για τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης. Από ενημερωτικές αφισέτες και έντυπα, μέχρι πιστές αναπαραγωγές και είδη gift–shop.

Από την αρχή έως την ολοκλήρωση της κάθε έκθεσης, η Arx Photolab διεκπεραιώνει άμεσα και ποιοτικά κάθε φωτογραφική απαίτηση.

Προωθητικό Υλικό Εκθέσεων

Εκθέτες – Δημιουργοί

Ευχαριστώ θερμά τον Ξενοφώντα Ρωσσίδη και τους συνεργάτες της ARX photolab για την υπεύθυνη ανάληψη και ολοκλήρωση του σημαντικού έργου που τους ανατέθηκε.
Δουλέψανε όλοι με ευγένεια, ευσυνειδησία, συνέπεια και κάποιες στιγμές με αυταπάρνηση, ξεπερνώντας εαυτούς για τις απαιτήσεις μίας τέτοιου μεγέθους παραγωγής.    Για την αναδρομικού χαρακτήρα έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Κουκή στην Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης στη Vila Bianca, οι εκτυπώσεις που μας παραδώσατε ήταν εξαιρετικές, από την πιο μικρή ως την μεγαλύτερη σε μέγεθος – όπως αρμόζει άλλωστε στις απαιτήσεις της εικαστικής φωτογραφίας – και κέρδισαν τα πιο “ειδικά” και απαιτητικά μάτια καθώς και τον απλό θεατή.

Ευχαριστώ και πάλι.

Στοΐδης

Με την ARX Photolab και τον Ξενοφώντα Ρωσίδη συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια! Σ’ αυτό το διάστημα έχει χτιστεί μια σχέση φιλίας, εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης τόσο με τον Ξενοφώντα, όσο και με το προσωπικό.

Στην ARX Photolab τυπώνουμε όλες τις εκθέσεις μας, ατομικές και ομαδικές των ομάδων «Φωτοπόροι» και «Φ», καθώς επίσης και τις εκθέσεις του Contrast / Αντίθεση: Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Η συνεργασία ήταν πάντα άψογη.

Είναι μια εταιρία που έχει ένα επαγγελματισμό, όχι με την ψυχρή έννοια του όρου, αλλά με σεβασμό στον πελάτη, με ευγένεια, προθυμία, καλή διάθεση, ενδιαφέρον και αγάπη για τη δουλειά.

Όλα τα τυπώματα που έχουμε κάνει είναι άριστα, πάντα στον χρόνο τους και πάντα με προθυμία για εξυπηρέτηση σε παραδώσεις, στους χώρους που επιθυμούμε.

Είναι μια εταιρία που προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενη/ο για εκτυπώσεις φωτογραφιών.

image004

Με αφορμή την έκθεσή μου «Νίκος Κουκής – Remastered», που πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης – Casa Bianca από τις 21/12/2022 ως τις 22/1/2013, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το studio ARX Photolab και τον Ξενοφώντα Ρωσσίδη προσωπικά, καθώς και όλη την ομάδα συνεργατών του για την εξαιρετική συνεργασία, το ωραίο περιβάλλον και το άρτιο αποτέλεσμα. Αναμένω με χαρά τις επόμενες συνεργασίες που θα ακολουθήσουν.

Κουκής