Η Εταιρία μας

Ο Ξενοφών Ρωσσίδης δημιουργεί την Arx Photolab το 2002, παρέχοντας φωτογραφικές εκτυπωτικές υπηρεσίες με έδρα την Θεσσαλονίκη και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε  δίπλα στον επαγγελματία φωτογράφο με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ακολουθώντας  τις σύγχρονες τάσεις στην τεχνολογία, στις  παροχές  στα υλικά και την αισθητική, καλύπτοντας τις ανάγκες της σημερινής φωτογραφικής επιχείρησης σε καθημερινή βάση.

Διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να σας εξυπηρετήσουμε σε όλα τα είδη φωτογραφικής και ψηφιακής εκτύπωσης.

Αιχμή του δόρατος τα ψηφιακά album και οι εκτυπώσεις minilab που συνοδεύονται από μία πληθώρα άλλων υπηρεσιών και προϊόντων, όπως: Ευχολόγια, photobook, usb & box, mini lab, plotter, ψηφιακές offset εκτυπώσεις, κ- fix, καμβάς, ένδυση, σχολικά ενθύμια, ημερολόγια, εκθέσεις, εταιρική προβολή κ.α.

Καλύπτουμε τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησή σας και είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθειά σας, σε κάθε στάδιο, καθώς η δική σας ικανοποίηση και η ικανοποίηση των πελατών σας είναι αυτό που μετράει.

Περιηγηθείτε στο χώρο μας με εικονική περιήγηση 360°VR

Arx Photolab

“The after shot professionals”

Μέλος του

ARX Photolab Μέλος του ΣΕΚΑΦ

Οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι αθλητικό σωματείο για άτομα με αναπηρίες. Η συνεργασία μας με την Arx Photolab ξεκίνησε από το έτος ίδρυσης του σωματείου το 2006. Από τότε έως και σήμερα, έχει υπάρξει εκτός από συνεργάτης και θερμός υποστηρικτής σε κάθε μας προσπάθεια. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η εξαιρετική ποιότητα όλων των προϊόντων που έχουμε παραλάβει όλα αυτά τα χρόνια – από απλές εκτυπώσεις, καμβά, roll up, έντυπα, κούπες, t-shirt, shorts – έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης που συνεχίζεται σταθερά και θα συνεχιστεί και για τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για έναν ανεκτίμητο συνεργάτη, τον οποία συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους, καθώς μπορεί να καλύψει μεγάλο εύρος απαιτήσεων με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διαθέτει.

Aetoi logo blue

Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας στην Arx Photolab, για την πολυετή, ποιοτική και άμεση συνδρομή της στην υλοποίηση σημαντικών έργων της εταιρείας Polyptychon πάνω στην ψηφιοποίηση του πολιτιστικού αποθέματος και την ανάδειξη μνημείων, τόπων και προορισμών.

Polyptychon 800x200

Κατά την πολυετή συνεργασία μας η εταιρεία ARX Photolab (Ξενοφών Ρωσσίδης) ανταποκρίθηκε με άριστο τρόπο σε όλα τα απαιτητικά project εκτυπώσεων, επεξεργασίας φωτογραφίας και ψηφιοποίησης υλικού.

Επέδειξε απόλυτο επαγγελματισμό, τηρώντας τα χρονοδιαγράμματα και διασφαλίζοντας το άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα πολύτιμους συνεργάτες μας

Kartzoglou

Ευχαριστώ θερμά τον Ξενοφώντα Ρωσσίδη και τους συνεργάτες της ARX photolab για την υπεύθυνη ανάληψη και ολοκλήρωση του σημαντικού έργου που τους ανατέθηκε.
Δουλέψανε όλοι με ευγένεια, ευσυνειδησία, συνέπεια και κάποιες στιγμές με αυταπάρνηση, ξεπερνώντας εαυτούς για τις απαιτήσεις μίας τέτοιου μεγέθους παραγωγής.    Για την αναδρομικού χαρακτήρα έκθεση φωτογραφίας του Νίκου Κουκή στην Δημοτική Πινακοθήκη Θεσσαλονίκης στη Vila Bianca, οι εκτυπώσεις που μας παραδώσατε ήταν εξαιρετικές, από την πιο μικρή ως την μεγαλύτερη σε μέγεθος – όπως αρμόζει άλλωστε στις απαιτήσεις της εικαστικής φωτογραφίας – και κέρδισαν τα πιο “ειδικά” και απαιτητικά μάτια καθώς και τον απλό θεατή.

Ευχαριστώ και πάλι.

Στοΐδης

Με την Arx Photolab και τον Ξενοφώντα Ρωσσίδη συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια. Σ’ αυτό το διάστημα έχει χτιστεί μια σχέση φιλίας, εμπιστοσύνης και αλληλοϋποστήριξης τόσο με τον Ξενοφώντα, όσο και με το προσωπικό.

Στην Arx Photolab τυπώνουμε όλες τις εκθέσεις μας, ατομικές και ομαδικές των ομάδων «Φωτοπόροι» και «Φ», καθώς επίσης και τις εκθέσεις του Contrast / Αντίθεση: Φεστιβάλ Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Η συνεργασία ήταν πάντα άψογη.

Είναι μια εταιρία που έχει ένα επαγγελματισμό, όχι με την ψυχρή έννοια του όρου, αλλά με σεβασμό στον πελάτη, με ευγένεια, προθυμία, καλή διάθεση, ενδιαφέρον και αγάπη για τη δουλειά.

Όλα τα τυπώματα που έχουμε κάνει είναι άριστα, πάντα στον χρόνο τους και πάντα με προθυμία για εξυπηρέτηση σε παραδόσεις, στους χώρους που επιθυμούμε.

Είναι μια εταιρία που προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε ενδιαφερόμενη/ο για εκτυπώσεις φωτογραφιών.

image004