Η Εταιρία μας

Ο Ξενοφών Ρωσσίδης δημιουργεί την arx photolab το 2002, παρέχοντας φωτογραφικές εκτυπωτικές υπηρεσίες με έδρα την Θεσσαλονίκη και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια, είμαστε  δίπλα στον επαγγελματία φωτογράφο με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ακολουθώντας  τις σύγχρονες τάσεις στην τεχνολογία, στις  παροχές  στα υλικά και την αισθητική, καλύπτοντας τις ανάγκες της σημερινής φωτογραφικής επιχείρησης σε καθημερινή βάση.

Διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό για να σας εξυπηρετήσουμε σε όλα τα είδη  φωτογραφικής και ψηφιακής εκτύπωσης.

Αιχμή του δόρατος τα ψηφιακά album  και οι εκτυπώσεις minilab που συνοδεύονται
από  μία πληθώρα άλλων υπηρεσιών και προϊόντων, όπως : Ευχολόγια, βιβλιοδεσία, μετεκτυπωτικές υπηρεσίες,  θερμομεταφορές,  Κ- fix, καμβάς, passepartout, εκτυπώσεις plotter μεγάλων διαστάσεων, art print,  ψηφιακές  offset εκτύπωσεις, σχολικά ενθύμια, ημερολόγια, υπηρεσίες δημιουργικού κ.ά..

Καλύπτουμε τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες της επιχείρησης σας και είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθειά σας, σε κάθε στάδιο, καθώς η δική σας ικανοποίηση και η ικανοποίηση των πελατών σας είναι αυτό που μετράει !

ARX photolab

“The after shot professionals”

Μέλος του

ARX Photolab Μέλος του ΣΕΚΑΦ