Το 2002 ο Ρωσσίδης Ξενοφών δημιουργεί την ARX Photolab παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης με έδρα την Θεσσαλονίκη και πελατολόγιο σε όλη την Β. Ελλάδα.

Από το 2008, προβλέποντας τα καινούρια δεδομένα του χώρου, η ΑRΧ διευρύνει τις δραστηριότητές της στο χώρο της βιβλιοδεσίας, των ψηφιακών άλμπουμ και των εκτυπώσεων γενικότερα, σε διάφορα υλικά και μεγέθη. Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, προχωρά σε μια ακόμα τολμηρή πρωτοβουλία, αναπτύσσοντας εφαρμογή για την ηλεκτρονική επικοινωνία και μεταφορά αρχείων των πελατών.

Στρατηγική της επιχείρησης είναι να διατηρούνται πάντα τα υψηλά standards ποιότητας που έχουν κατακτηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια, και να τηρούνται απαρέγκλιτα τα χρονοδιαγράμματα των παραδόσεων στους πελάτες της. Παράλληλα αναζητούνται διαρκώς νέοι τρόποι βελτίωσης του εξοπλισμού, με έμφαση στη γραμμή παραγωγής και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δομών λειτουργίας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας έγκειται στην προσφορά μεγάλου εύρους λύσεων στο χώρο της φωτογραφίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, προς όφελος των καταναλωτών σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα τελευταία χρόνια η ARX είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία φωτογράφο με εκτυπώσεις φωτογραφιών, ψηφιακά άλμπουμ, καμβάδες, k-fix κ.α. με moto: «focus στις ανάγκες σας» !

Το 2020 γίνεται νέα μετεγκατάσταση, σε ακόμα μεγαλύτερο χώρο στην δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, για ακόμα μεγαλύτερη προσβασιμότητα. Σε ένα βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον, με εννοποιημένες όλες τις διαδικασίες παραγωγής και show room.

ARX photolab

«The after shot professionals»

 

Μέλος του

ARX Photolab Μέλος του ΣΕΚΑΦ