Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στη φωτογραφική αγορά από το 2002, παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης.

Ήδη από το 2008, προϋπολογίζοντας τα καινούρια δεδομένα του χώρου, αποφάσισε να διευρύνει τις δραστηριότητές της στο χώρο της βιβλιοδεσίας, των ψηφιακών άλμπουμ και των εκτυπώσεων γενικότερα, σε διάφορα υλικά και μεγέθη. Προκειμένου να υλοποιήσουμε τα νέα αυτά βήματα, αποφασίσαμε την επέκτασή μας σε ένα μεγαλύτερο και πιο μοντέρνο χώρο.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, προχωρήσαμε σε μια ακόμα τολμηρή πρωτοβουλία, αναπτύσσοντας δική μας εφαρμογή για την ηλεκτρονική επικοινωνία και μεταφορά αρχείων των πελατών.

Έκτοτε, συνεχίσαμε αδιάκοπα να επενδύουμε στην ανανέωση του εξοπλισμού και την εκπαίδευση του προσωπικού. Σταθερή στόχευση μας είναι η ενδοεταιρική ατομική ανάπτυξη όλων των μελών της ομάδας, έτσι ώστε να είναι απόλυτα συντονισμένοι με τη διαχρονική εταιρική κουλτούρα, που ευνοεί ιδιαίτερα την ομαδική δουλειά.

Στρατηγική της επιχείρησης είναι να διατηρούμε πάντα τα υψηλά standards ποιότητας που έχουμε κατακτήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, και να τηρούμε απαρέγκλιτα τα χρονοδιαγράμματα των παραδόσεων στους πελάτες μας. Παράλληλα μελετούμε και αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους βελτίωσης του εξοπλισμού μας, με έμφαση στη γραμμή παραγωγής και στην περαιτέρω ανάπτυξη των δομών λειτουργίας της επιχείρησης.

Η φιλοσοφία της εταιρείας έγκειται στην προσφορά μεγάλου εύρους λύσεων στο χώρο της φωτογραφίας και της ψηφιακής εκτύπωσης, προς όφελος των καταναλωτών σε ανταγωνιστικές τιμές.

Τα τελευταία χρόνια η επιχείρησή μας είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία φωτογράφο με εκτυπώσεις φωτογραφιών, ψηφιακά άλμπουμ, καμβάδες, kappa fix κ.λπ.

 

Μέλος του